Bussen - nu med "mere liv".....

I dag havde jeg besøg af dekoratøren, som også er designeren af mit logo. Min kreative mor ❤ Hun har færdiggjort udsmykning af bussen, så nu er der  reklame på siden og håndlavet pynt på fronten. Glæder mig til at vise børnene den 😊👍 jeg er max tilfreds og synes den er ret fed! 😀😎

....så kom den endelig hjem

Dagplejens gule VW T1´er folkevognsrugbrød

De børn bliver godt og sikkert kørende på en sjov og anderledes måde.

Kaya har testet alle sæder og seler flere gange, og hun opfordrer til mange busture. Den er så meget godkendt af vores og venners børn.

Jeg glæder mig til at få den fyldt med forventningsfulde dagplejebørn.

Der er ledige pladser nu.

Åbent hus og spændende nyt tiltag...

 

Lørdag 30/6 kl. 10-13 indbyder jeg til åbent hus!

 

Så søger du en dagplejeplads til dit barn, så kig endelig forbi eller kontakt mig.

Snart er dørene nemlig klar til at blive slået op til Blenstrup Naturdagpleje.

 

 - Kom og se stedet, mød mig, resten af min familie og ikke mindst gårdens dyr.

 - Den gule børnebus vil køre ture med børn og mindre søskende

- Zoneterapeut, Anja Kjeldgaard fortæller om zoneterapiens gode egenskaber for børn.

- Mulighed for gratis prøvebehandling til baby/barn. 

 

 Det nye tiltag er at Anja fremadrettet vil blive tilknyttet min dagpleje. Det betyder, at I får mulighed for at booke en tid til zoneterapibehandling eller velvære i dagplejetiden. 

Min dagpleje henvender sig til alle. Også pendlere på strækningen Aalborg/Hadsund landevej. Herfra er der blot 500 meter ind til Blenstrup naturdagpleje. Så kommer man syd- eller nordfra og skal på job, så kan men nemt og hurtigt aflevere sit barn på vejen.   

 

 

Legegaragen er nu klar til sjov og leg...

Så blev sidste hånd lagt på legegaragen. Væggene blev færdigdekoreret, mange forskellige aktiviteter er blevet fordelt i krogene, og der er nu mulighed for et hav af sjove lege.

Så når solen står for højt på himlen, kan vi søge skygge og køligere omgivelser, samt når regnen pisker ned og vinden suser om ørene, kan vi gøre det samme. 

Nu mangler Kaya og jeg blot nogle skønne børn og dele legene med. Vi glæder os.

 

Nye beboere og fremtidige børn

I lørdags holdt jeg åbent hus. En dejlig dag med solen højt på himlen og positive gæster.

Jeg glæder mig vildt over de tilkendegivelseer jeg har modtaget. Det varmer ekstra meget, når det kommer fra forældre, der samtidig ønsker at overlade deres kæreste eje til mig i fremtiden. Jeg glæder mig så meget.

Der er dog stadig ledige pladser, så ring eller kom forbi og hør nærmere.

På pelsfronten er der i dag flyttet to dejlige "Hollandske" damer ind, Una og Sonja. De er adopteret fra en skøn familie, der har overøst dem med kærlighed. Nu skal de bo her på gården og overøses af vores tid og kærlighed istedet. Så på sigt er ønsket, at de bliver gode venner med de 3 andre kaniner, så de alle forhåbentlig til sidst kan bo sammen og nyde hinandens og børnenes selskab. 

Og så har gården også fået sig en "fang-mus" kat. For vi har erfaret, at når mindre børn fodrer høns, så vokser der pludselig også korn på gårdspladsen. Så hankatten, Hr. Mimi, blev "ansat" for 3 uger siden, til at tage eventuelle tiltrukne mus. Han nyder sin nye tilværelse.

 

Endnu et lækkert pelsdyr er flyttet ind...

Jeg vil gerne præsentere vores nye familiemedlem Luna - en hvalp på blot 8,5 uge. Hun har boet hos os i 5 dage, og er faldet fantastisk godt til. Hun er mild og har det roligste sind. Luna er en Bichon Havanaise, en lille allergivenlig race som er kærlig, social og elsker børn. Racen fælder ikke, så børnene vil derfor aldrig risikere at kravle i hundehår. 

Til info - børnene vil heller aldrig komme til at være sammen med Luna uden opsyn.