og hvad koster det så?

Prisen er kr. 7.600 pr. mdr. 

Kommunalt tilskud udgør kr. 5.639 kr. pr. mdr. I 2020, dog max. 75% 

Egenbetaling: 1961 kr. pr. mdr. 

Prisen kan reguleres pr. 1. januar.

Der ydes søskenderabat fra kommunen.

Ansøgning om tilskud kan findes på Rebild Kommunes hjemmeside. http://rebild.dk/borger/boern-og-unge/privat-pasning

Der betales 12 mdr. om året. Der betales forud, senest den sidste bankdag i mdr. I modtager ligeledes tilskuddet fra kommunen forud.

Min pris inkluderer: 

al mad og drikke, bleer, vaskesvampe, hagesmække, solcreme når den tid er (Jeres barn afleveres smurt med solcreme og jeg smører med mit eget efter søvnen) og så stiller jeg barnevogn, dyne/voksipose og pude til rådighed. I skal blot medbringe jeres barn, alm skiftetøj, overtøj, sut og evt sovebamse. I står for vask af sengetøj efter behov.

Hvis I ønsker at benytte egen barnevogn og tilbehør, eller har nogle favoritbleer eller cremer, så er det selvfølgelig helt okay at medbringe dette. Barnevognen må stå her i garagen om natten samt i weekender og ferier.

Jeg er godkendt og under tilsyn af Rebild Kommune: 

Som privat dagplejer følger man de samme regler, vedr tilsyn, som hos de kommunale dagplejere. Tilsyn sker i form af anmeldte og uanmeldte besøg, og omfatter løbende dialog med mig, sikkerhedsgennemgang af vores hjem og indblik i børnenes generelle trivsel og udvikling.

Der kan forekomme akutte situationer, hvor jeg eksempelvis må tage til læge eller andet. I sådanne tilfælde har jeg mulighed for at trække på min mand, Michael, og min svigermor, Lise, hvis deres planlægning tillader det. De er begge godkendt af Rebild kommune. Michael har skiftende arbejdstider, og vil dermed være et kendt ansigt for dem i dagligdagen. Lise er pensioneret dagplejer, og har en rolig måde at gå til en dejlig børneflok på.