...en tryg og kærlig hverdag for dit barn

Blenstrup naturdagpleje er en privat dagpleje:

Det betyder, at I som forældre har frihed til at vælge mig, hvis mit koncept matcher jeres ønsker. Der gives tilskud fra kommunen.

Konceptet er enkelt: Husk "blot" dit barn!

Det må gerne være nemt. I forældre skal derfor stort set kun tænke at medbringe jeres barn, lidt skiftetøj, overtøj passende til årstiden samt evt sut og sovebamse. Alt andet står jeg for.

Til rådighed stiller jeg:

  • - barnevogn incl godkendt sele
  • - pude, dyne/voksipose
  • - bleer, vaskesvampe
  • - solcreme (I smører hjemmefra, jeg smører efter middagsluren)
  • - alt mad og drikke 

Hvis I ønsker at benytte egen barnevogn og tilbehør, eller har nogle favoritbleer eller cremer, så er det selvfølgelig helt okay at medbringe dette. Barnevognen må stå her tørt og godt om natten samt i weekender og ferier. 

Barnets søvn: jeg vægter børns søvn rigtig højt. Med god søvn lærer, udvikler og leger børn bedst, og derfor vil jeg, så vidt det er muligt, følge det enkelte barns rytme og lave aktiviterer derudfra. Dit barn vækkes som udgangspunkt ikke, men får lov at sove til det selv vågner. Har dit barn en dag, hvor det har brug for en ekstra lur, så tilbydes dette. Overgangen fra formiddagslur til ikke formiddagslur, er noget jeg i samarbejde med forældrene finder ud af.

Dagligdagen: hos mig bliver Jeres barn en glædelig del af min hverdag. Vi skal lege, danse, lære og synge sammen - ja, generelt bare have det rigtig rart mens der vokses og udvikles. Hver dag tilbydes børnene 4 måltider: morgen, formiddag, frokost og eftermiddagsmad. Vi vil lege ude meget af tiden, men er vejret imod os, så benytter vi mine indefaciliteter. Minumum en gang om ugen vil vi tage ud af huset, enten på gåtur, i legestue eller besøge Valhallas legeplads. Valhalla er Blenstrups fælles legeplads for børnehave, skole og SFO. Sidstnævnte er en hyggelig måde for børnene at møde både børnehavebørn og skoleelever på. 

Udelivet: Jeg har god plads til at børnene kan boltre sig – udenfor har vi stalden, gårdspladsen samt hele haven. Vi hjælpes ad med at fodre dyrene, således at dit barn finder tillid til dem og samtidig med lærer at omgås dyr. Pt har vi 3 kælekaniner, der bor sammen i stalden, så der er god plads til at børnene kan gå og sidde inde hos dem. Derudover har vi en håndfuld høns og en hane. De er nysgerrige og vil gerne snakke og have selskab. Vi planlægger kyllinger på et tidspunkt. Og til sidst har vi "fang-mus-katten" Hr. Mimi og hunden Luna. Jeg har en køkkenhave som vi sår, høster og smager fra. I haven vil vi følge årstidernes gang med de mange forskellige blomster, bær, buske og træer.

Indelivet: indenfor kan børnene være i underetagen, som består af hele stuen med indrettet legeområde, køkken alrum med indrettet legeområde, badeværelse med pusleplads og entre.

Vi har et 100 % ikke-ryger hjem. 

Jeg, min mand, min svigermor og vores hjem er godkendt og under tilsyn af Rebild Kommune. Tilsyn sker  ved anmeldte samt uanmeldte besøg, og omfatter løbende dialog med mig, sikkerhedsgennemgang af mit hjem og indblik i børnenes generelle trivsel og udvikling.

Kontakt: I er altid velkommen til at ringe til mig og få en uforpligtende snak. Et besøg på gården er også altid en mulighed, så vi kan møde hinanden, og i kan se stedets fysiske rammer an. Mit telefonnummer er: 22240722. Flere oplysninger findes under fanen "kontakt/åbningstider".